Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

7 fontos tennivaló az esküvő hetén

2017. december 18. - Glamorous

Amikor már csak egy hét van hátra az esküvődből, valószínűleg már mindennel készen állsz. Van azonban pár apróság, amikről egyrészt könnyű megfeledkezni, másrészt jobb ha csekkolod azokat, hogy minden simán menjen a nagy napon. Ezt a hét fontos tennivalót még pipáld ki, hogy semmin ne kelljen izgulni a nagy napon.

terv.jpg

1. Kommunikálj minden szolgáltatóval

7_fontos_tennivalo_az_eskuvo_heten_kep_1.jpg

Ha biztos akarsz benne lenni, hogy minden rendben van, még egyszer beszélj minden megbízottal. Akár egy telefon is elég, de kapj megerősítést arról, hogy minden a terv szerint halad. A fotóssal, a zenekarral, az étteremmel, az autókölcsönzővel, a varrónővel, egyszóval mindenkivel! Fussátok át még egyszer a teendőket.

2. Jelölj ki embereket

Nem akarod, hogy az esküvőd napján a fodrásznál téged zaklassanak telefonon azzal, hogy valamelyik étellel gond van. Nevezz ki megbízható embereket különböző posztokra, akik kezelni tudják az esetleges bonyodalmakat, mert biztos, hogy neked úgyis ezer más, hirtelen adódott szituáció miatt kell majd aggódnod.

3. Szánj időt a bepakolásra

7_fontos_tennivalo_az_eskuvo_heten_kep_2.jpg

Ez egy olyan alkalom lesz, amikor biztosan akarod, hogy minden nálad legyen a bőröndben. Ha a ceremónia után rögtön indultok a nászútra akkor egy dologgal több, amiről gondoskodnod kell. Segít, ha készítesz egy listát, amire gyorsan felírhatod a hirtelen eszedbe jutott gondolatokat, így mikor a pakolásra kerül a sor, tuti, hogy nem fogsz kihagyni semmit.

4. Csekkold az időpontokat a szépségszalonokkal

Valószínűleg már hónapokkal ezelőtt lebeszélted a napot a sminkessel, a fodrásszal és a körmössel. Biztos, ami biztos, percre pontosan ellenőrizd, hogy valóban ráérnek e, nem jött e közbe nekik valami és kérd, hogy biztosítsanak róla, hogy minden kellékük megvan ahhoz, hogy gyönyörűvé varázsoljanak aznap.

5. Egyeztess a vendégekkel

7_fontos_tennivalo_az_eskuvo_heten_kep_3.jpg

Ha van a vendégek közt olyan, aki már idősebb, vagy messziről jön, akkor nem árthat, ha még telefonálsz nekik egyet az esküvő hetén és esetlegesen segítesz nekik szállítást szervezni a nagy napra. Lehet, hogy csak nem akartak zavarni, de biztosan jól fog nekik esni, hogy gondolsz rájuk és várod őket. Ha úgy van, megkérhetsz családtagokat, vagy barátokat, akikről tudod, hogy nem okozna nekik problémát még egy fő szállítása.

6. Nagyon fontos dolgok

Egy két kellék elengedhetetlen lesz az esküvőhöz, a többi pedig rossz lenne, ha hiányozna. A gyűrűk és az iratok mind legyenek kikészítve. Ne feledkezz meg például az ültetőkártyákról se. Még az esküvő hetén juttasd el az étteremnek azokat, illetve ha készülsz ajándékkal a vendégeknek, mindenképpen bizonyosodj meg róla, hogy össze vannak csomagolva és készen állnak az átadásra.

7. A ruha

Az egyik legfontosabb kelléked. Mindenképpen próbáld fel az esküvő hetében, ha esetleg túl sokat fogytál a stressztől, még legyen idő átalakítani. Ha elhoztad a kölcsönzőből, vagy a varrónőtől, akkor érdemes olyan helyen tartani, ahol nem érheti baj. Legyen távol a házi kedvencektől és a gyerekektől.

 

Szerintetek mit lehetne még felsorolni a teendők közé?
Várjuk javaslataitokat!

www.eskuvorendezveny.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr7313408717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása