Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

5+5 tipp a valami régire és a valami újra egy esküvőn

2018. március 19. - Glamorous

Az egyik legismertebb és legkedveltebb babona, hogy az esküvőn kell legyen valami új, valami régi, valami kék és valami kölcsönkért, ha szerencsés frigyet szeretnénk. Ezt az apró játékszabályt még azok is be szokták tartani, akik nem igazán hisznek az ilyesmiben. Összeszedtünk pár tippet a régi és az új dolgokra, amik nem feltétlenül a leghagyományosabbak.

Valami régi

  1. Vintage autó5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_1.jpg

    Igazán stílusosak lehetünk, ha egy régi, romantikus kocsit szerzünk az esküvőre, amiben teljesen biztos, hogy menő lesz utazni és a képeken is nagyon jól mutat majd.

  2. Családi ékszerek5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_2.jpg

    Ha szerencsések vagyunk, biztosan van olyan ékszer a családban, ami pár generációt már megjárt. Egy ilyen nyaklánc vagy egy fülbevaló tökéletesen megfelel, hogy beikszeljük magunkon a valami régit.

  3. Régi fotók5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_3.jpg

    Készülhetünk egy olyan régi típusú fényképezővel, ami garantáltan vintage hangulatba varázsolja a vendégeket és az ezzel készített képek jól mutatnak majd az albumban.

  4. Családi menyasszonyi ruha5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_4.jpg

    Ha szerencsénk van, akkor anyukánk vagy nagymamánk még mindig őrzi a menyasszonyi ruháját. Ha engedik, egy kis átalakítással, akár magunk is abban vonulhatunk az oltár elé.

  5. Egy régi ruha darabja
    5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_5.jpg

    Ha nincs rá lehetőség, hogy az egész ruhát átalakítsuk, akkor jól jöhet mondjuk egy megmaradt fejdísz, vagy egy sor csipke, amit az új menyasszonyi ruhánkra rávarrathatunk.


    Valami új

     

    1. Dzseki5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_6.jpg

    Elég menő lesz felkapni legalább egy kép erejéig egy ’Just married’ feliratú kabátot a pároddal.

    2. Díszes öv5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_7.jpg

    Ha a menyasszonyi ruha nincsen túlcsicsázva, akkor egy gyöngyökkel kirakott, feltűnő övvel kitűnő összhatást kölcsönözhetünk magunknak.

    3. Tetoválás5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_8.jpg

    Ha igazán bevállalósak vagytok, egy közös tetoválást is készíthettek, ami mindenki számára egyértelművé teszi, hogy Ti mostantól összetartoztok.

    4. Tiara5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_9_1.jpg

    Az ékszerek között nagy valószínűséggel lesz vadi új darab, de most nem muszáj csak a szokásosakat viselni. Egy tiarát is bevállalhatunk, ami nagyon elegáns külsőt kölcsönöz.

    5. Zsebkendő

    5_5_tipp_a_valami_regire_es_a_valami_ujra_egy_eskuvon_kep_10.jpgKészíttessünk külön erre az alkalomra zsebkendőt, amire ráhímeztetjük egymás monogramját. Ez is valami új lesz, de mégis tradicionális, amit utána el lehet rakni emlékbe.

 

Ha további ötleted támad, várjuk kommentbe!

További cikkekért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr5813740964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása