Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

5 alkalom amikor nem érdemes viselni a gyűrűt

2017. szeptember 25. - Glamorous

Az eljegyzési gyűrűt se elveszíteni, se tönkretenni nem akarjuk. Van néhány olyan helyszín ahol kifejezetten kockázatos viselni és van pár olyan hely, ahol könnyen árthatunk neki. Persze jó dolog, ha biztosítva van, de jobb az ilyen gondokat megelőzni.Itt van 5 hely, ahol inkább ne viseld a gyűrűdet, hanem hagyd biztonságos helyen.

1. Strand

Ennek több oka is van. Egyrészt elég könnyen el lehet hagyni és kis eséllyel megtalálni a homokban vagy a vízben. Másrészt a homok bemehet a gyűrű díszítette kis kövek alá és azt könnyen kinyomhatja. Arról nem is beszélve, hogy a napkrém sem tesz túl jót neki.

5_alkalom_amikor_nem_erdemes_viselni_a_gyurut_kep_1.jpg

2 Konditerem

Egy kardió edzésen még nem okoz nagy problémát, ha viseled a gyűrűt, de minden sportban izzadunk és könnyebben csúszik le rólunk a gyűrű. Ráadásul ha hangos a zene, lehet nem is halljuk meg a koppanást és észre sem vesszük. Ami viszont nagyobb gond, ha olyan edzést végzünk, amiben súlyokat kell emelgetni. Itt könnyen előfordulhat, hogy nagyobb lendülettel nyúlunk a súlyok irányába, amibe beleütjük a gyűrűt, amiből akár a kő is kipattanhat. Okosabb edzés előtt megszabadítani magunkat az ékszerektől.

3. Fürdés

Kevesen tudják, de mindenféle sampon, szappan, tusfürdő és egyéb kence hosszú távon károsítja a gyűrűt. Idővel elszínezősét okoz. Persze el lehet vinni megtisztíttatni, de jobb ha ettől a felesleges procedúrától megkíméljük magunkat és fürdés előtt levesszük a gyűrűt.

4. Medence és fürdőkád

Itt elveszteni a gyűrűt közel sem akkora katasztrófa, mint mondjuk a nyílt tengeren, hiszen jobb esetben vannak szűrők és kisebb területet kell átnézni ha lecsúszott. Viszont a másik ok, amiért itt sem érdemes viselni, az a klór. Egy idő után jelentősen képes elszínezni a fémet.

5_alkalom_amikor_nem_erdemes_viselni_a_gyurut_kep_2.jpg

5. Takarítás

Lemosnád a kocsit? Kisikálod a sütőt? Felsúrolod a fürdőt? Vedd le a gyűrűd! Mindenféle vegyszer roncsolja és elszínezi, főleg az erősebbek. Bárhova is rakod le a gyűrűd, mindig emlékezz hova tetted. A legegyszerűbb ha kialakítasz ennek egy kis dobozt, vagy mindig ugyanoda pakolod, így később nem kell keresgélned.

Következő cikkünkben 20 kihagyhatatlan fotóötlettel jövünk!

További cikkekért látogass el Facebook oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr2812788256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Peetee 2017.09.25. 15:03:17

Én sosem veszem le fürdésnél, a párom mindig. Az övé el van színeződve, az enyém nincs. Akkor most?!?!?!

legyetek 2017.09.25. 15:06:49

Azt azért elmondanám, hogy nem ezek a tevékenységek azok, amelyeknél leginkább nem ajánlott a gyűrű. Van néhány olyan is, aminek művelése közben egy gyűrű simán letépheti az ujjadat.

kugi · http://kugi.blog.hu 2017.09.25. 15:42:56

@legyetek5ó6éú2: Igen, a fent felsoroltak legfeljebb a gyűrű kinézetében vagy (elvesztés, megrongálódás esetén) a pénztárcánkban tehetnek kárt. De pl. keményebb fizikai munkánál vagy gyors helyváltoztató mozgásnál (leugrás valahonnan) simán letépheti az ujjat...

KAMA3 2017.09.26. 07:02:33

Sziklamászásnál, betonozásnál, forgácsolóüzemben, egyszóval minden olyan helyen, ahol beakadhat, és letépheti az ujjunkat.Szép dolog biztosítást kötni a gyűrűre, de a tepsi épséged is ér ennyit?
süti beállítások módosítása