Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

8 apró esküvői részlet, amiről nem érdemes megfeledkezni

2018. január 08. - Glamorous

A részletek fontosak, de könnyű szem elől téveszteni azokat, amikor leginkább amiatt izgulunk, hogy milyen ízű legyen a torta és kik legyenek a koszorúslányok. Sorra veszünk pár dolgot, amiről könnyű megfeledkezni, de sokat segíthet abban, hogy zavartalanul menjen le az esküvő napja.

1. A bejárat

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_1.jpg

Mindegy, hogy hol tartod az esküvőt, az első benyomás nagyon fontos. Egy köszöntő táblával ellátott bejárat személyesebbé teszi az üdvözlést és minden vendég biztos lehet benne, hogy jó helyen jár.

2. Vendégkönyv

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_2.jpg

 

Ez sem az a fajta dolog, ami kötelező lenne, de garantáltan jó lesz visszanézegetni, hogy kik voltak ott a ceremónián és milyen jókívánságokat írtak a lapokba. Persze itt is szabadjára lehet engedni a kreativitást, akár egy kis ládába is lehet papírokat dobálni a jókívánságokkal, illetve ha a hagyományos füzetnél maradunk, azt is feldobhatjuk egy kis DIY díszítéssel.

3. Világítás

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_3.jpg

A jó fények sok mindenben segíthetnek. Egyrészt nagyon divatosan néznek ki, másrészt ki lehet vele dekorálni a főasztalt, talán a képeknek is jót tesz és még meghittebbé varázsolja a teret.

4. Bárpult dekor

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_4.jpg

A bár az a helyszín, ahol a vendégek nagy része valószínűleg többször is megfordul. Ezt is simán fel lehet dobni pár ötlettel, például minden koktélnak adhattok valami fantázianevet.

5. Menükártya

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_5.jpg

Eleve sokat dob a teríték stílusán egy ízléses menükártya, másrészt vannak akik esetleg speciálisan étkeznek és így esetleg még az utolsó pillanatban is időben jelezhetik, ha valami nem lesz nekik jó.

6. Tortaasztal

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_6.jpg

A torta az esküvő egyik fénypontja. Általában sokan le is fényképezik, illetve fényképezkednek vele, így teljesen ésszerű, hogyha az erre kialakított asztalt is feldíszítjük kicsit.

7. Játék gyerekeknek

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_7.jpg

Szeretjük a gyerekeket és nagyon fontos, hogy ők is szabadon és jól érezzék magukat a nagy napon, azonban azt nem szeretnénk, ha mondjuk a szertartást megzavarnák. Erre jó előre készülni és pár játékkal, kifestővel készülni számukra, hogy arra a kis időre mindenképpen lefoglalják magukat.

8. Ajándék

8_apro_eskuvoi_reszlet_amirol_nem_erdemes_megfeledkezni_kep_8.jpg

A vendégeket megajándékozni nem kötelező, de garantáljuk, hogy bármilyen apróság jól fog nekik esni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy kis csokoládé, vagy bármilyen házi készítésű kedvesség kreatívan csomagolva biztosan lenyűgözi majd őket.

 

További cikkünkért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr1413549287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

commentes nikk 2018.01.09. 13:24:58

A mi esküvőnkön nem lesz gyerek, a szépen megfogalmazott tiltás még nem készült el, de gyerek nem jöhet, én se járok ovis zsúrokra. "minden koktélnak adhattok valami fantázianevet" - szerintem már van nevük, aminek meg nincs, az nem koktél, hanem házi pancs :)))))

tompus 2018.01.09. 21:15:40

Persze, mert a vendégkönyvet majd rendszeresen olvasgatjuk. 2 tanú, semmi flanc és csókolom. 50%-ban úgyis válás lesz a vége.
süti beállítások módosítása