Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

5 esküvői bár-design, hogy lenyűgözd a vendégeket

2018. január 29. - Glamorous

Nem kérdés, hogy az esküvő legnépszerűbb pontja a bár. Ez az a hely, ahol a legtöbb vendég összegyűlik idővel, így érdemes emlékezetessé varázsolni. Ezt nem csak az italokkal érhetjük el, hanem ha már önmagában a szemnek is kívánatos látvánnyá tesszük. Összeszedtünk 5 tippet, amivel garantált a siker.

1. Virággal borított

5_eskuvoi_bar-design_hogy_lenyugozd_a_vendegeket_kep_1.jpeg

Ha nem okosan csináljuk, simán túlzásba lehet esni a virágokkal. Nyilván a pulton nem a legjobb ötlet, pláne, hogy ott leginkább vázába kellene rakni, így az könnyen leborulhat. Azonban ha körbevesszük rengeteg növénnyel, az rendkívül autentikus tud lenni.

2. Szöveg

5_eskuvoi_bar-design_hogy_lenyugozd_a_vendegeket_kep_2.jpg

Pár feltűnő betű rendkívül tudja vonzani a tekintetet. Ebben az opcióban nem is kell túlgondolni a hátteret, még az egyszerű szürkével is lehet operálni, mert a kiírt szöveg úgyis magáért beszél.

3. Kerek forma

5_eskuvoi_bar-design_hogy_lenyugozd_a_vendegeket_kep_3.jpg

Ez a forma azért is jó ötlet, mert a vendégek sokkal könnyebben köré tudnak seregleni. Itt legalább az az érzése sem lesz senkinek, hogy sorban kell állnia.

4. Polc

5_eskuvoi_bar-design_hogy_lenyugozd_a_vendegeket_kep_4.jpg

A polcos elrendezés azért nagyon jó ötlet, mert bárki egyből kiszúrhatja, hogy merre van a bár. Ezenkívül azért is remek, mert nem csak látványra eszméletlen, hanem funkciója is van, hiszen a poharakat is lehet rajta tárolni.

5. Vésett

5_eskuvoi_bar-design_hogy_lenyugozd_a_vendegeket_kep_5.jpg

Ez már egy kicsit rusztikusabb megoldás, de nagyon személyessé lehet vele varázsolni a bárt. Igazi fatörzsbe vésett szerelmes üzenetnek hat, ha egy szívbe belefaragjuk az ifjú pár monogramját.

 

Várjuk ötleteiteket kommentbe!

www.eskuvorendezveny.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr1113579457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2018.01.30. 12:07:29

faszt, mindenki kint az utcán a cigizőben gyűlik össze, szóval az a rokon csinálta okosan, aki helyből odavitt egy üveg vodkát szt itatta őket
süti beállítások módosítása