Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

5 tipp az esküvői ékszerekhez

2017. szeptember 18. - Glamorous

Nem csak a ruhát kell kiválasztanod a nagy napra, de a hozzá illő ékszereket is érdemes sorra venni. Összeszedtünk 5 dolgot, amikre oda kell figyelned a kiegészítőkkel kapcsolatban.

1. Ne legyen túl sok

Itt is érvényes az örök szabály, hogy a kevesebb néha több. Nem gond, ha van valami feltűnő darab az ékszerek közt, de ne essünk túlzásba a mennyiséggel. Sőt, lehet hogy van amit ki is hagyhatunk. Ha például meglehetősen látványos a nyaklánc hanyagolhatjuk a karkötőt. Gyűrűből pedig érdemes kevésben gondolkozni, sőt a legjobb az, ha csupán a karikagyűrű tündököl rajtunk aznap.

5_tipp_az_eskuvoi_ekszerekhez_kep_1.jpg

2. Passzoljon a ruhához

Mindenképpen a ruha diktálja a kiegészítőket, ne hagyjuk, hogy fordítva legyen. Először azon érdemes elgondolkodni, hogy ezüst vagy arany ékszerekkel operálunk. Ha a ruha hagyományos fehér, ahhoz mindenképpen érdemes ezüstöt választani. Ha azonban a menyasszonyi ruha csont vagy pezsgőszínű, akkor kétségkívül az arany illik hozzá jobban.

3. A nyaklánc

Talán a legfontosabb eleme az ékszereknek a nyaklánc. Ez amúgy is a legfeltűnőbb szokott lenni a nőkön. A ruha kivágását figyelembe véve kell eldöntenünk, hogy milyen típusút választunk. Ha a ruha visszafogottabb, akkor viselhetünk egy feltűnőbb darabot, ami kellően dominál. Természetesen a nyaklánc is elhagyható, ha például garbós a ruhánk, de akár egy hosszabban lógó darab ebben az esetben is szóba jöhet.

5_tipp_az_eskuvoi_ekszerekhez_kep_2.jpg
4. Ne terheld le magad túlságosan ezzel a problémával

Ha nem tudod eldönteni milyen ékszereket viselj, akkor kérj tanácsot. Szűkítsd a kört. Először csak válaszd ki egyetlen darabját a készletnek és utána könnyebb lesz ahhoz passzolót találni. Ha ez sem megy, akkor menj először végig a klasszikus, szimpla, letisztult darabokon. Az sem baj, ha ízlésesen kevered a stílusokat. Nem feltétlenül divat már pakkban megvenni a kiegészítőket. Nem gond, ha nem teljesen illik a fülbevaló a nyaklánchoz, az is elég ha egy stílusúak.

5. Légy önmagad

A legfontosabb dolog az ékszerek kiválasztásánál, hogy tükrözze a személyiségedet. Ha nem érzed magad jól egy hatalmas és csillogó fülbevalóban, akkor hanyagold. Ha amúgy sem hordtál óriási, vastag karkötőket, akkor ne most kezd el. Természetesen remek alkalom ez arra, hogy kísérletezz, de csak azt vedd meg amiben teljes mértékben önmagad vagy.

Következő blogbejegyzésünkből megtudhatod, milyen szempontokat tarts szem előtt esküvőszervezésnél!

Addig is like-old Facebook oldalunkat!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr5912769410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása