Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

Top 5 vőlegény outfit 2017-re

2017. augusztus 03. - Glamorous

Legtöbbször mindenki csak a menyasszonyi ruhára gondol ha esküvőről van szó. Pedig a férfiak is szeretnek szép öltönyt viselni és ugyanannyira főszereplői a szertartásnak mint párjuk. Nézzük mik a legmenőbb vőlegény viseletek 2017-ben.


1.A klasszikus 3 részes öltöny

A klasszikus férfi öltöny, amit mindenki jól ismer három részből áll: nadrág, zakó és mellény. Ez a legtradicionálisabb és valószínűleg soha nem fog kikopni a divatból.

top_5_volegeny_outfit_2017-re_kep_1.jpg


2. A piperkőc stílus

Az arisztokrata és a most divatos vintage rajongók számára kedveznek a divatházak ezzel a stílussal. Ez leginkább egy szmoking és egy öltöny keverékére hasonlít, ami sötét színben egy fehér inggel néz ki a legjobban.

top_5_volegeny_outfit_2017-re_kep_2.jpg
3. Mintás

Ez a stílus már egy kis feltűnést kelhet, viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Persze nem kell, hogy az egész öltöny valami mintát tartalmazzon, éppen elég elegáns tud lenni, ha csak a mellény résznél operálunk ezzel.

top_5_volegeny_outfit_2017-re_kep_3.jpg
4. A sötét smaragd

Az egyértelmű trend 2017-ben a sötét smaragd szín. A legjobb, ha a nadrágnak és a zakónak választjuk ezt a szín, amit eszméletlenül jól lehet kombinálni fekete kiegészítőkkel.

top_5_volegeny_outfit_2017-re_kep_4.jpg
5. A derék kihangsúlyozása

Nem csak a nők esetében lehet szerencsés, ha kiemeljük a derekat. A férfiakon éppen olyan jól mutat ez a zakóban egy, maximum két gombbal kínált megoldás.

top_5_volegeny_outfit_2017-re_kep_5.jpg

 

Még több hasznos és érdekes tippet olvasnál?
Látogass el az Esküvő és Rendezvény Facebook oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr4112677123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása