Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

8 tipp egy ünnepi hangulatú esküvőhöz

2017. december 25. - Glamorous

Ha nem nyárra esik az esküvő, hanem akkorra, amikor már a hideg beköszöntött, nem árthat a díszletet egy kicsit az évszakhoz, illetve a közelgő ünnepekhez igazítani. Nem kell, hogy erről szóljon a nagy nap, elég ha pár kiegészítővel meghitt hangulatot varázsolunk. Az a lényeg, hogy ne ez legyen az uralkodó díszlet, viszont pár illattal vagy eszközzel emlékeztessük a vendégeket  az évszak szépségére.

 

1. Meg ne fázzunk!

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_1.jpg

Nyilván kár lenne elrontani egy pulcsival a menyasszonyi ruha szettet, de például egy kötött sál, vagy poncsó jó megoldás lehet. Az sem baj, ha az nem fehér, esetleg arra figyeljünk, hogy menjen a csokrunk színéhez. A kötött ruhadarabok erősen eszébe juttatják mindenkinek a hideg idők beköszöntét.

2. Takaró

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_2.jpg

A vendégekről se feledkezzünk meg. Valószínűleg nem kinti helyszínre szervezzük az esküvőt, de ha valaki esetleg sétálni akarna egyet, vagy kimenni egy kicsit a szabadba, akkor ne hagyjuk, hogy fázzanak.

3. Sok fény

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_3.jpg

Figyeljünk arra, hogy a díszítésnél sok fényforrás köszönjön vissza, akár égők, akár gyertyák formájában. Ez klasszikusan az a dolog, ami képes melegséget árasztani és nagyon hangulatba hozza az embert.

4. Őszi díszlet

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_4.jpg

A függesztett díszeknek amúgy is nagy divatjuk van, amit könnyen lehet tuningolni. Ha őszi hangulatot szeretnénk varázsolni, bátran használjunk díszítésnek színes faleveleket vagy tobozokat.

5. Gyertya

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_5.jpg

Az egyik legegyértelműbb kiegészítő a gyertya. Bár nagyon szép és teljesen ünnepi hangulatot varázsol, arra azért vigyázzunk, hogy nehogy baleset legyen a vége. Érdemes nagy üvegpoharakba helyezni és így véletlenül sem fog belenyúlni senki.

6. Fahéj

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_6.jpg

Az egyik legjellemzőbb karácsonyi illat egyértelműen a fahéj. Használhatjuk dekorációnak, akár tányérokon, vagy felfüggeszthetjük, de például a fahéjas sütemény is borzasztóan jó ötlet.

7. Forró italok

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_7.jpg

Mi tudná jobban felmelegíteni a vendégeket, mint egy forró ital. Itt nem csak a tea jöhet szóba, de a forró csokit a gyerekek garantáltan imádni fogják, illetve a forralt bor is elengedhetetlen kelléke a téli napoknak.

8. Csillagszóró

8_tipp_egy_unnepi_hangulatu_eskuvohoz_kep_8.jpg

A csillámok mindig elegánssá varázsolják az esküvőket, de annyira biztosan nem, mint maga a csillagszóró. Ez is az ünnepeket juttatja eszünkbe, arról nem is beszélve, hogy milyen kitűnő képeket lehet így készíteni, ráadásul a gyerekek is le lesznek foglalva egy kis ideig.

 

Ti mivel bővítenétek a listát? Mi teheti ünnepi hangulatúvá a Nagy Napot?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr9313522085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása