Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

Hugh Hefner házasságai

2017. október 02. - Glamorous

A Playboy királya nemrégen hunyt el. Ha rá gondolunk, a nyuszis magazinon kívül mindig eszünkbe jutnak a gyönyörű nők és a hatalmas mellek. Rengeteg barátnője volt az évek alatt, túl hosszú lenne a lista ha össze akarnánk azt gyűjteni, azonban volt három nő, akiket Hefner oltár elé vezetett a 91 éve alatt. Nézzük sorrendben kik voltak ők.

1. Mildred Williams

Az első nővel 1949-ben kötött házasságot. Mildred Williams egyetem tanult és amikor megismerkedtek még nem jelent meg a híres magazin. Nem sokáig voltak együtt mielőtt összeházasodtak volna, ráadásul Williams azt is bevallotta Hefnernek, hogy megcsalta őt az eljegyzésük alatt. Házasságuk negyedik évében jelent meg az első Playboy és a feleség állítólag megengedte Hefnernek, hogy lefeküdjön más nőkkel, csökkentve ezzel az ő lelkiismeretfurdalását. 1959-ben váltak el és két gyermekük született.

hugh_hefner_hazassagai_kep_1.jpg

2. Kimberly Conrad

A válás után Hefner újraházasodott 1989-ben. Kimberly Conrad playmate volt és majdnem negyven évvel fiatalabb, mint Hefner. Azt állította, hogy feleségével ellentétben, ő hűséges volt. 1998-ban már szakítottak, de hivatalosan csak 2010-ben váltak el. Szakításuk után Conrad kiköltözött a villából és a szomszédban lakott a két fiukkal együtt.


hugh_hefner_hazassagai_kep_2.jpg

3. Crystal Harris

Hefner aztán még egyszer megházasodott 2012-ben. Crystal Harris szintén playmate volt és nagyjából 60 év volt a korkülönbség. 2011-ben volt egy durva szakításuk, mivel Harris egy rádióműsorban kitálalt a Hefnerről. Mindezek ellenére egy évvel később mégiscsak összeházasodtak, ami Hefner halálának napjáig tartott.

hugh_hefner_hazassagai_kep_3.jpg

 

További cikkekért látogass el Facebook oldalunkra!


A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr4012917949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása