Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

Az 5 legfontosabb celeb esküvő 2017-ben

2018. március 12. - Glamorous

A tavalyi év nem a lagziktól volt hangos, de jó pár híresség ment az oltár elé kimondani a boldogító igent. Van köztük sportoló, modell és színésznő, lássuk tehát az 5 leghíresebb esküvőt 2017-ben. Sok boldogságot nekik!

  1. Miranda Kerr és Evan Spiegelaz_5_legfontosabb_celebeskuvo_2017-ben_kep_1.jpg

    Miranda Kerr, a gyönyörű ausztrál szupermodell, még 2016-ban jelentette be eljegyzését Evan Spegellel, a Snapchat egyik kitalálójával. Az esküvőn kevesebb, mint 50-en vettek részt, amit Los Angeles-ben tartottak még májusban.

  2. Pippa Middleton és James Matthewsaz_5_legfontosabb_celebeskuvo_2017-ben_kep_2.jpg

    Katalin hercegné kishúga, akinek formás alakjára nővére esküvőjén figyeltek fel  bulvárlapok, szintén 2016-ban jelentette be az eljegyzését. Pippa Middleton egy nagyon tehetős párt talált magának, az esküvői költség állítólag 95 millió forintnyi összegre rúgott, amin természetesen a király család tagjai is részt vettek.

  3. Jessica Chastain és Gian Lucaaz_5_legfontosabb_celebeskuvo_2017-ben_kep_3.jpg

    A bájos színésznőt, akinek karrierje mostanában magasan ível felfelé, öt év együttlét után kérte meg párja. Nyári esküvőt tartottak, Velencétől nem messze, hiszen a férj egy olasz gróf. Az esküvőre olyan hírességek is hivatalosak voltak, mint Emily Blunt vagy Anna Hathaway.

  4. Serena Williams és Alexis Ohanianaz_5_legfontosabb_celebeskuvo_2017-ben_kep_4.jpg

    A leghíresebb női teniszezőnek szeptemberben kislánya született, de novemberben már oltár elé állt párjával. Természetesen itt sem volt hiány a sztárokból, hiszen részt vett a nagy napon Beyonce, Kim Kardashian és Eva Longoria is.

  5. Kate Upton és Justin Verlanderaz_5_legfontosabb_celebeskuvo_2017-ben_kep_5.jpg

    Ősszel kelt egybe a nagyon szexi modell és egyben színésznő a párjával, több év együtt járás után. Az esküvőt egy nagy vakációnak fogták föl, amit a családdal és a barátokkal ünnepeltek.

    Ti melyik sztárpárt sorolnátok még ide?
    Várjuk kommentjeiteket :)

    www.eskuvorendezveny.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr9813731126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása