Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

Minden idők 10 legikonikusabb esküvői ruhája

2017. november 09. - Glamorous

Az esküvő napja az egyik legizgalmasabb és legemlékezetesebb nap a nők életében. Megtalálni a tökéletes menyasszonyi ruhát nagy kihívás. Előszeretettel nézegetjük a híres emberek választását, ami gyakran inspiráló. Összeszedtük a 10 legemlékezetesebb ruhát, ami rögtön beugrik, ha annak viselőjére gondolunk.

1. Diana hercegnő

 minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_1.jpg

1981-ben tartották Diana hercegnő esküvőjét, amihez egy David és Ellizabeth Emanuel ruhát választott. Közel 40 méter selyemből készült, amit ezernyi apró gyönggyel díszítettek. Minden idők egyik legcsodálatosabb menyasszonyi ruhája volt.

2 Kate Middleton

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_2_masolata.jpg

A brit királyi család másik híres esküvői ruháját Kate Middleton viselte. Gyönyörű volt az Alexander McQueen tervezte ruhában. Hosszú uszály és szolid tiara volta a kiegészítője.

3 Grace Kelly

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_3.jpg

Grace Kelly ruhája a mai napig elegánsnak és stílusosnak számít. Bár a híres hollywoodi színésznő esküvője több, mint 50 évvel ezelőtt volt, a ruha még mindig rengeteg tervezőt ihlet meg. Egy igazi tündérmesébe illő elefántcsontszínű ruha, rengeteg gyönggyel díszítve.

4 Sarah Jessica Parker a Szex és New York filmből

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_4.jpg

Mindenki emlékszik a Szex és New York filmből Carrie esküvői ruháinak kavalkádjára. A jelenetben végül egy Vivienne Westwood ruhára esett a választás, ami mindenki számára felejthetetlen volt.

5. Jacqueline Kennedy

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_5.jpg

Jackie Kennedy és a későbbi elnök J.F. Kennedy esküvője 1953-ban volt Rhode Island-en. Az Egyesült államok későbbi first lady-je ragyogóan festett a vállát nem takaró, csipke fátyollal kiegészített ruhájában.

6. Angelina Jolie

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_6_1.jpg

  A világ talán két legszebb embere Brad Pitt és Angelina Jolie 2014-ben házasodtak össze Dél-Franciaországban. Jolie esküvői ruhája hat gyermekének kreativitását tükrözte, ugyanis arra kérte a tervezőjét, hogy a ruha egyik részét a kölykök színes képeivel díszítse.

8. Marilyn Monroe

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_7_1.jpg

A híres szépségikon, Marilyn Monroe egy sötétbarna ceruzaszoknyát viselt fehér szőrme gallérral a második esküvőjén. A hagyományokhoz nem ragaszkodott a ruha, de mégis stílusos maradt.

9. Kristen Stewart az Alkonyat filmben

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_8.jpg

Bella Swan karakterének ruhája igazi szenzáció volt. Carolina Herrera tervezte, melynek hosszú uszálya volt és a hátát egészen hosszan gombok díszítették. Ennek az elképesztő ruhadarabnak az összege közel 9 millió forint.

9. Renee Zellweger

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_9.jpg

Ezt a ruhát is Carolina Herrera tervezte, amit a Bridget Jones naplójának színésznője 2005-ben viselt. Minimál stílusban készült ez a vállpánt nélküli ruha, ami rendkívül elegáns és romantikus volt.

10. Victoria Beckham

minden_idok_10_legikonikusabb_eskuvoi_ruhaja_kep_10.jpg

Victoria Beckham mára maga is divattervező lett és ő maga egy stílusikon. A híres focistával 1999-ben házasodtak össze Írországban, ahol Victoria egy Vera Wang ruhát viselt. Posh Spice elmondása szerint az esküvői ruhája a mai napig ott lóg a szekrényben.

 

További cikkünket megtalálod Facebook oldalunkon!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr4612823586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lady Ann 2017.11.09. 14:00:59

Hja, kisebb képek nem voltak? Tudom, gugli a barátom.

2017.11.09. 14:33:27

Diana ruhája minden volt, csak nem csodálatos: egyáltalán nem nézett ki jól, borzasztóan előnytelen volt, rosszul állt rajta, kényelmetlen is volt, még ő maga is nagy tévedésnek nevezte később.

Advanced Flight 2017.11.09. 21:57:39

@croc: +1.
Ritka ocsmány egy képződmény volt az.
Amúgy a felsoroltakból Grace Kellynek és Jacqueline Kennedynek sikerült igazán stílusosan felöltöznie; Katalin ruhája ugyan nagyon jó volt, csak épp nem neki, mert ehhez a fazonhoz sokkal szebb dekoltázs kellett volna.

SarahConnor 2017.11.10. 06:27:12

Nekem Jackie Kennedy és Katalin ruhája jön be a legjobban. Diana hercegnő ruhája nem tetszett soha, akkora nagy, hogy egy nagy habcsóknak tűnne benne bárki. Mai szemmel meg főleg idejétmúltnak tűnik. Ugyanez Carrie ruhájával a Szex és New Yorkban: olyan, mint egy paplan. Amikor végül később fehér kosztümben megy férjhez, az kb száz kört ver arra a nagy borzalomra, amit eredetileg fel akart venni :)
süti beállítások módosítása