Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

10 tipp amivel formába hozhatod magad az esküvődre

2017. augusztus 21. - Glamorous

Az esküvői képein mindenki jól szeretne kinézni. Erre az alkalomra nem árt egy kicsit formába hozni magunkat. Nem csak testileg, de lelkileg is jót tesz ha rákészülünk a nagy napra, hogy garantáltan mi legyünk a legszebbek. Itt van 10 tipp, amivel ezt könnyedén elérhetjük.



  1. Tervezés

Reggelente szánjunk rá öt percet, hogy megtervezzük a napunkat. Vegyük sorra milyen edzést szeretnénk beiktatni és mik aznapra a kitűzött célok.

  1. Reggeli sport

Ha rászántuk magunkat valami sportra, akkor a legjobb ha reggel túlesünk rajta. Egyrészt sokkal jobban fog indulni a nap, másrészt nem nyomaszt minket a tudat, hogy este még egy fárasztó feladat vár minket.

10_tipp_amivel_formaba_hozhatod_magad_az_eskuvodre_kep_1.jpg

  1. Hidratálj!

Amúgy is nagyon fontos, hogy megfelelő mennyiségű vizet vigyünk be naponta a szervezetünkbe. A testmozgáshoz ez pláne elengedhetetlen, arról nem is beszélve, hogy jót tesz a hajunknak, a bőrünknek és a körmünknek is.

  1. Citromos víz

Már az is szuper, ha nem felejtünk el inni, de ha tehetjük, akkor a reggelt indítsuk egy pohár citromos vízzel. Ez egyrészt nagyban segíti az anyagcserét, másrészt védi az immunrendszert és a benne található C-vitamin fiatalítja a bőrt.

10_tipp_amivel_formaba_hozhatod_magad_az_eskuvodre_kep_2.jpg

  1. Írjuk össze a feladatainkat

Már említettük, hogy milyen jó megtervezni előre a napunkat, de még jobb, ha az étkezésünket napokra előre beosztjuk. Nem ész-nélküli koplalásra kell gondolni, de ha váltunk valami diétásabb étrendre, illetve különféle edzéseket tervezünk, akkor jobban járunk, ha azt pontosan kidolgozzuk előre.

  1. Tartsuk is meg a formánk

Ez egy remek alkalom ilyenkor, hogy egy picit egészségesebb életmódra váltsunk, amit később tartani is tudunk. Kerüljük a zsíros ételeket, a túl sok cukrot és nasi helyett próbáljunk több zöldséget és gyümölcsöt enni.

  1. Alakformálás

A futást egy nagyon jó kezdő sportnak tartják. Segít fitten tartani, viszont ha alakformálni is szeretnénk, akkor nem árt tornázni sem. Ehhez nem kell rögtön a konditerembe rohanni, a neten is találunk ezerféle videót.

  1. Ne egyedül csináld!

A sporttal lehet leginkább formába hozni magunkat, azonban néha legszívesebben ellógnánk egy-egy testmozgást. Ezért jó, ha megkérjünk a barátainkat vagy a párunkat, hogy készüljünk együtt az esküvő napjára.

  1. Relaxálás

Természetesen nem lehet non-stop csak mozogni és diétázni. Az egyedüllét, a csendes pihenő és a jutalmazás egy forró fürdővel vagy egy kikapcsoló sétával ugyanolyan fontos.

10_tipp_amivel_formaba_hozhatod_magad_az_eskuvodre_kep_3.jpg

  1. Fényképek

Bátran fotózzuk le magunkat mielőtt rálépnénk az alakformálás útjára, sőt közben is lőjünk pár képet magunkról. Biztosan tapasztalható lesz változás és csak még több önbizalommal tölt majd el az előtte-utána képek nézegetése.

Még több ötletet olvasnál? Akkor mindenképp látogass el az Esküvő és rendezvény Facebook oldalra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr1312678603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása