Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

10 dolog, amit eddig senki nem mondott el az esküvőd napjáról

2017. szeptember 04. - Glamorous

Mindegy, hogy hány esküvőn jártál már vagy hányszor voltál koszorúslány, van pár dolog, amiket csak akkor élhetsz át, ha te vagy a menyasszony. Hiába tervezed hosszú hónapokig az esküvőt és biztos vagy a Nagy nap logisztikájában, attól még érnek majd olyan meglepetések, amikre nem lehet felkészülni. Nem kell megijedni, ezek inkább váratlan érzelmekről szólnak, amiket csak akkor élhetsz át, ha aznap éppen rajtad van a fehér ruha.

giphy_1.gif

 1. A szertartás előtti 10 perc a legidegőrlőbb

Pár perccel azelőtt, hogy végigsétálnál a sorok közt, hogy kimond a boldogító igent és megpillantson először a gyönyörű ruhában a jövendőbelid, biztos hogy teljesen kész leszel idegileg. Ez persze nem negatív, de az ember mégiscsak egy életre szóló döntést hirdet ki a szerettei előtt, így érthető a nem hétköznapi lelkiállapot.

2. A szertartás a legjobb rész

Van benne valami egészen elképesztő, ahogy a hagyományoknak megfelelően leteszi az ember a legcsodálatosabb esküt, miközben mindenki őt figyeli. Életed talán egyik legkülönlegesebb pillanata, amire biztosan emlékezni akarsz majd.

10_dolog_amit_eddig_senki_nem_mondott_el_az_eskuvod_napjarol_kep_1.jpg3. Sírni fogsz

Jó, talán nem mindenki hajlamos rá és a legerősebbek vissza tudják fogni magukat, de garantáltan annyira megható a jelenet, hogy jobb ha előre készítesz magadnak zsebkendőt.

4. Fájni fog az arcod a mosolygástól

Ennek több oka is van. Egyrészt rengeteg kép fog készülni, ahol akarva-akaratlanul azt akarod, hogy minden fotón irgalmatlan vidámnak tűnj, másrészt valóban az leszel, így nehéz lesz eltüntetni a vigyort az arcodról.

smile.gif

5. Le leszel nyűgözve a családod és a barátaid szeretetétől

Ha belegondolsz, hogy ez a sok ember mind egyetlen ok miatt gyűlt össze ezen a napon, biztos hogy össze fog szorulni a szíved. A szeretet és a támogatás amit tőlük kapsz, felbecsülhetetlen.

6. Tuti, hogy egy kicsit egyedül is akarsz majd lenni

Annak ellenére, hogy ez az a nap, amit azért vársz, hogy végre egy hatalmas társasággal ünnepeld meg a boldogságod, biztos hogy érzelmileg annyira megterhelő lesz, hogy pár percre elvonulnál mindenki elől.

7. El fogsz fáradni

Legyünk őszinték: már alapból nem fogod tudni magad kialudni a nagy nap előtt az izgatottságtól. Erre még ott van az éjszakába nyúló ünneplés is; 100 százalék, hogy ki fogsz merülni.

8. Nem minden fog úgy történni, ahogy tervezted

Várható, hogy lesznek olyan dolgok, amik elromlanak az esküvőn, de ilyenkor mindig gondolj arra, hogy változik e ettől bármi a fontos dolgokkal kapcsolatban. Minden bizonnyal - majd visszanézve - semmi jelentőségük nem lesz.

10_dolog_amit_eddig_senki_nem_mondott_el_az_eskuvod_napjarol_kep_2.jpg

9. A legcsodásabb pillanat akkor jön el, amikor nem is számítasz rá

Biztos, hogy fog valami váratlan jó történni. Nem kell nagy csodára gondolni, lehet hogy csak egy lopott tekintet lesz a pároddal, egy ölelés az édesapádtól vagy egy váratlan beszéd az egyik barátodtól, de garantáltan a világot fogja neked jelenteni.

10. Máshogy fogod érezni magad

Lehet, hogy már ezer éve együtt vagytok a társaddal és közös háztartásban éltek, de miután már hivatalosan is házasok lesztek, biztos úgy érzitek majd, hogy ez most itt egy komoly dolog - és az is!

Következő bejegyzésünkben azt ecseteljük, meghívjuk-e az exünket az esküvőnkre? 

További cikkekért látogass el Facebook oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr4112689779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szanaImas 2017.09.04. 17:19:49

"az ember mégiscsak egy életre szóló döntést hirdet ki a szerettei előtt"

Ez azért így picit erős, mióta legális a válás! :D

Trejo 2017.09.04. 22:56:34

Ezt a gyűjteményt valami vénlány írta?

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.05. 07:03:34

Le kell nyugodni, s nem szervezni hónapokig.

Liberális szokés évekig szervezni az eskövőt. Az ilyen liberális esküvők vége legtöbször a válás.

kovacsbelane 2017.09.05. 08:29:10

Nem, ezeket valóban nem mondta senki, de a 7. és 8. kivételével nem is történt meg egyik sem.

CyberPunK 2017.09.05. 08:36:08

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ha nem hónapokig szervezed az esküvőt, akkor hogy? Bemész két tanúval és csókolom, esetleg beversz a faterral egy sört utána? Már magához az időpontfoglaláshoz is kell fél év, hacsak nem novemberben akarsz fossáázni.

commentes nikk 2017.09.05. 09:29:37

Az egész esküvő egy tökéletes baromság igazából, 8-10 hónapnyi stresszelés, idegbetegség a szervezés miatt, hogy végül egy legyen egy rendszerint félresikerült fél napod, amikor gazsulálhatsz egy csomó érdektelen rokonnal, táncolhatsz szar zenére, bájologhatsz minden hülyével, és még jól be se rúghatsz. Ha rajtam múlna, én a csajommal összeiratkoznék a polgihivatalban, aztán beülnénk ebédelni valami puccos helyre egy jót szigorúan ketten, és slussz. Az esküvő teljesen felesleges több hónapnyi idegbetegség a nagy semmiért (nekem ráadásul van kb 8 rokonom és 10 meghívandó barátom, szóval nagy pénzesővel se lehet számolni).

maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző · http://bircahang.org 2017.09.05. 09:44:26

@CyberPunK:

Akarsz vendégeket? Foglalsz éttermet, ehhez 1 hét szervezés elég.

blasiusii 2017.09.05. 10:06:55

ú, ennek az idevetett írásnak a nagy része egészen semmitmondóra sikeredett...
Ha lehet egy plusz megközelítést megemlíteni, szerintem érdemes az esküvőre készülőknek két dimenzióból egyszer átgondolni a programot/szervezést: 1) objektíven, "külső szemmel"', mintha ők érkeznének n+1-ik rokonként, először fiatalként majd idősebbként átgondolva ---> 2) ekkor rájönnek, hogy megfelelni úgysem lehet majd mindenkinek, ezért ezzel az új felfedezéssel gondoljátok át a napot újra, hogy szeretnétek TI ezt a különleges napot eltölteni? Az biztos, hogy rettentő gyorsan eltelik majd, és nagyon fárasztó lesz, így legalább Ti élvezzétek! :)

CyberPunK 2017.09.05. 10:16:21

@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Ja, meg mennyasszonyi ruha, meg meghívók átadása, esti buli megszervezése, etc. Azért elég melós, és érdemes hónapokkal előtte elkezdeni. Persze nem kell hónapokat vele foglalkozni, de idejében neki kell állni.

OneBall · http://oneball.blog.hu/ 2017.09.05. 11:24:41

@CyberPunK: Hagyjad, így csak eteted a trollt, neki nem a téma a fontos, hanem a liberálisozás! Nem tudsz olyan témát feldobni, amiből nem erre lyukadna ki! Új lehetsz, ha még nem találkoztál vele! :)

CyberPunK 2017.09.05. 14:03:28

@OneBall: Ismerem, de szeretem etetni, jó időtöltés. :)
süti beállítások módosítása