Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

10 tipp az igazán jó hangulatú esküvőhöz

2018. február 19. - Glamorous

Az alábbi felsorolás semmilyen titkot nem fog tartalmazni, hiszen mindről hallottunk már, de könnyű róluk megfeledkezni. Miután a hivatalos házasságkötés megtörtént, utána jön csak a vidámabb része a napnak. A vendégek is nyilván ezt várják a legjobban, hiszen ekkor lehet inni, enni és mulatni. Összeszedtünk 10 ötletet, amiből könnyen lehet inspirálódni, ha egy valóban emlékezetes hangulatú esküvőre vágyunk, ahol mindenki jól érzi magát.

1. Okosan az ültetéssel

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_1.jpg

Egyértelműnek tűnik ez a kijelentés, de mégsem szabad alábecsülni a fontosságát. A vendégeket olyan emberek közé ültesd, akikkel tudod, hogy jól kijönnek és egységes társaságot alkotnak, így senkinek nem kell feszengenie. Ne kényszerítsd őket arra, hogy muszáj legyen bájcsevegniük és kötelezően új barátokat szerezni, ez úgyis könnyen megy, ha valakinek arra van igénye. A barátokat, a családot és a gyerekeket amúgy is ésszerű külön társaságba ültetni, hogy mindenki kényelmesen érezze magát.

2. Köszöntők röviden és tömören

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_2.jpg

Mint sok mindennél, itt is a minőség a fontos és nem a mennyiség. Bárki, aki köszöntőt szeretne mondani, kérd meg rá, hogy lehetőleg ne legyen hosszabb két percnél. Egy ideig kellemes az ilyen köszöntőket hallgatni, de nehéz hosszabban figyelni ezekre, főleg ha már többen is éhesek és inkább csak az ételre koncentrálnának már.

3.Ne feledkezz meg a gyerekekről

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_3.jpg

Ahhoz, hogy a kicsik is jól érezzék magukat, illetve a szüleik is valóban ki tudjanak kapcsolódni, készüljünk játékokkal. Egy külön szobában vagy asztalnál teremtsünk nekik egy külön játéktermet, ahol rajzolhatnak, lefoglalhatják magukat vagy barátkozhatnak. Akár készülhetünk is egy olyan személlyel, aki erre az estére vállalja a babysitter szerepét.

4. Gondold újra az ételt

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_4.jpg

A tipikus háromfogásos menüt okos lecserélni valami kreatívabbra. Akár kisebb adagokban is gondolkozhatunk, a lényeg, hogy változatos legyen. A különlegesebb kajáktól sem kell megijedni, sokan szeretnek kísérletezgetni, illetve egy kiadósabb és szépen feltálalt előétel is jó ötlet lehet, mert lehet, hogy például a gyerekeket már nehezebb lesz a desszertig visszacsábítani az asztalhoz.

5. Zene

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_5.jpg

Legyél biztos benne, hogy olyan a zenei válogatás, amit nem csak te és a párod élvezel. Mindenki szeretne egy jót bulizni és sokáig táncolni, így az ismertebb slágerek elengedhetetlenek lesznek. Persze a saját ízlésedet is tükrözze a zenei válogatás, de válassz olyan bandát, aki igazán meg tudja csinálni a bulit.

6. Pihenőtér

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_6.jpg

Ahelyett, hogy mindenkinek egész este ugyanannál az asztalnál, ugyanazon a helyen kellene ülnie, teremts egy kis meghitt sarkot, ahova kényelmesen le lehet rogyni. Itt könnyen lehet beszélgetni azokkal is, akikkel amúgy nem egy asztalnál ülünk.

7. Ne hagy éhezni a vendégeket

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_7.jpg

A késő esti kajáról se feledkezzünk meg. Amikor már senki nem kívánja a sülteket és a tortából is mindenki belakott, akkor jól jön, ha van kirakva egy kis harapnivaló. Erre a legjobb ötlet egyértelműen a pizza, hiszen azt mindenki szereti és nem túl körülményes elfogyasztani, ezenfelül rendkívül laktató is.

8. Meglepetés

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_8.jpg

Szervezz valami meglepetést, amit mindenki várni fog. Erre a legegyszerűbb megoldás a tűzijáték. Nem kell hosszúra nyújtani, de pár kisebb fajta tűzijáték biztosan megteszi a hatását és mindenki el lesz tőle ájulva.

9. Viselj valami kényelmeset

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_9.jpg

Nem fogjuk tudni magunkat menyasszonyként jól érezni, ha egész este a hatalmas ruhánkkal kell bajlódnunk és még a mosdóba sem tudunk segítség nélkül eljutni. Mindenki meg fogja érteni, ha lecseréljük a nagy ünnepi ruhát, valami kényelmesebbre és kisebbre, amiben ugyanolyan elegánsak lehetünk.

10. Az első tánc

10_tipp_az_igazan_jo_hangulatu_eskuvohoz_kep_10.jpg

Az első táncotokat mindenki figyelemmel kíséri, szóval nem is lehetne ennél tökéletesebb alakalom, hogy meglepd kicsit a vendégeidet. Egy előre betanult, nem túl bonyolult koreográfiával, okosan válogatott zenékre igazán jó hangulatot varázsolhattok.

További ötletekért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr8013626930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása