Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

5 jel ami arra utal hogy megtaláltad A menyasszonyi ruhád

2017. október 23. - Glamorous

Ha biztos akarsz lenni benne, hogy jól választottad ki a ruhád, akkor fusd át ezt a kis listát. Az egy dolog, hogy a menyasszonyi ruha drága, de ez lesz életed egyik legfontosabb ruházati befektetése. Mielőtt igent mondanál a menyasszonyi ruhának, itt van 5 jel, amiből biztosan tudod, hogy az a ruha az igazi.

 weddingdress.jpg

1. Illik a stílusa és a körvonala az esküvődhöz

Csak azért, mert megszállott vagy egy bizonyos fajta ruhával még nem biztos, hogy az illeni fog a lakodalom stílusához és légköréhez. Lehet, hogy hatalmas uszályról álmodozol, de gondold át, hogy biztos kényelmesen tudsz e abban mozogni és nem jár e feleslegesen sok gonddal.

5_jel_ami_arra_utal_hogy_megtalaltad_a_menyasszonyi_ruhad_kep_1.jpg

 

2. Neked tetszik és nem másoknak

Ha könnyen befolyásolható vagy, illetve sokat adsz a bolti eladók tanácsára, akkor is bizonyosodj meg róla, hogy a ruha amit kiválasztani készülsz akkor is a kosaradban landolna, ha egyedül mennél vásárolni. Ha túl sokáig kell magad benne nézegetni, hogy találj olyan szöget, amiben tetszik magadon, akkor az bizony egy jel, hogy tovább kell keresgélned.

3. Biztosan jól érzed magad benne

Ez hasonlít kicsit az előző ponthoz, de biztosnak kell lenned benne, hogy az a bizonyos ruha tetszik neked. Ne azért válaszd azt, mert valaki a családból egy másikat leszólt, vagy mert a barátnőd szerint ez nem is a te stílusod. Ne érdekeljen ha már zár a bolt és kevés az idő az esküvőig, akkor se kapkodj, mert később meg fogod bánni. Ne siettesd a dolgot; mindennél fontosabb, hogy legyél benne biztos, hogy az a ruha az igazi.

5_jel_ami_arra_utal_hogy_megtalaltad_a_menyasszonyi_ruhad_kep_2.jpg

 

4. Tudsz benne enni, mozogni, táncolni és önmagad lenni, miközben viseled

Órákig fogsz abban a ruhában egy helyben állni, ülni, vonulni és táncolni. Legyél benne biztos, hogy a barátod és nem az ellenséged az esküvői ruhád. Lehet, hogy egy olyan ruha tetszik meg, ami tökéletesen eltakarja és leszorítja az általad nem kedvelt testrészeidet, de sokkal fontosabb, hogy kényelmesen tudj benne mozogni és ne akadályozzon abban, hogy jó legyen a közérzeted a nagy napon.

5. Minden lehetőséget végigjátszottál

Lehet, hogy fejben már elképzelted magad az álom ruhádban, de soha ne csak azt az egyet hajtsd! Kísérletezz, próbálj fel mindent ami tetszik, attól még nem kell megvenned. Hallgass mások véleményére és a kedvükért legalább a próbafülkében öltsd magadra a ruhát. Abból baj még nem volt, ha az ember eggyel több ruhát próbált föl, mint amihez kedve volt.

Látogass el Facebook oldalunkra még több cikkért!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr7912823516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása