Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

A 4 leggyakoribb hiba a nászút tervezésénél

2017. december 04. - Glamorous

TEgy esküvő megszervezése alapból nagyon körülményes és rengeteg stresszel jár. Annyi energiát kivesz az emberből, hogy a nászútról szinte meg is feledkezünk. Azt gondoljuk, hogy az utazásra elég csak a jegyeket megvenni és le is van tudva a dolog, pedig ha belegondolunk, egy sima nyaralás megszervezésére is kellő időt szánunk. A nászutat ráadásul valamennyire szeretnénk különlegessé tenni, illetve jobb esetben olyan helyre utazunk, ahova amúgy nem biztos, hogy eljutnánk, így érdemes arra is rákészülni. Összeszedtünk 4 hibát, amit ha elkerülünk, akkor nagyobb rá az esély, hogy könnyebben megy a tervezés és jobban fogjuk élvezni a mézesheteket.

1. Túl nagyban gondolkozunk

a_4_leggyakoribb_hiba_a_naszut_tervezesenel_kep_1.jpg

Az egyik fő hiba, hogyha nagyon sok programot szervezünk maguknak. A legtöbb pár az esküvő után indul nászútra, azonban azok fáradalmait ne egy túrázós és kalandokkal bőven kikövezett úttal akarjuk kipihenni. Maga a lagzi is rengeteg energiát vesz ki az emberből, a repülésről nem is beszélve. Persze mehetünk túrázni is, de okosabb, ha legalább a nászút elejére csendes pihenőt szervezünk.

2. Nem egyeztetünk

a_4_leggyakoribb_hiba_a_naszut_tervezesenel_kep_2.jpg

A közös úti cél kiválasztása könnyen kéne, hogy menjen. Nagyon kedves dolog, ha a pár egyik tagja meg akarja lepni a másikat, de lehet, hogy a másik teljesen máshogy képzelte el a nászútját, ezért sokkal jobb megbeszélni és közösen választani. Ráadásul ha nagyon különbözik az ízlés, akkor nyugodtan vegyük igénybe utazási iroda segítségét is akár.

3. Nem tájékozódunk kellően

a_4_leggyakoribb_hiba_a_naszut_tervezesenel_kep_3.jpg

Gyakori, hogy ilyenkor a párok valami olyan helyre szeretnének menni, ahol előtte még egyikük sem járt, így nincs semmi tapasztalatuk a kiválasztott hellyel kapcsolatban. Nézzünk utána pontosan, hogy mik a lehetőségek. Nem csak az a fontos, hogy milyen programokat találunk a szállodán kívül, de lehet, hogy a fáradság miatt a szálláson töltünk sok időt, ami szintén nem árt, ha elég felszerelt, hogy minél kényelmesebben érezzük magunkat.

4. Túl sokat várunk

a_4_leggyakoribb_hiba_a_naszut_tervezesenel_kep_4.jpg

Természetes, hogy magasak az elvárásaink a nászúttal kapcsolatban, azonban ez könnyen vezethet csalódáshoz. Persze álmodozzunk róla, de ne szomorodjunk el, ha a napfényes nyaraláson végig esni fog az eső. Inkább készüljünk tartalék tervvel és csomagoljunk minden eshetőségre. A lényeg, hogy már a boldogító igen után leszünk és felhőtlenül élvezhetjük a párunk társaságát. Ezt a boldogságot az időjárás sem ronthatja el.

Ti milyen plusz egy tanáccsal bővítenétek listánkat?

További bejegyzéseinket a www.eskuvorendezveny.blog.hu oldalon olvashatjátok!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr513408421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása