Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

Top 5 esküvői táncos videó

2017. július 24. - Glamorous

A Youtube-on rengeteg olyan videó van amin az ifjú pár táncol. Néha csatlakoznak hozzájuk a vendégek is. Elsőre teljesen spontánnak tűnik a dolog minden alkalommal, de aztán egyből rájövünk, hogy ezek jól begyakorolt mozdulatsorok, amivel a többieket szerették volna meglepni. Nagyon jó ötlet, ha az esküvői készülődésben arra is jut idő, hogy a pár meglepje a násznépet és bizonyára még jobban összekovácsolja a szerelmeseket. Kiválogattuk az öt legnézettebb videót ebből a kategóriából, ahol milliós kattintások vannak.

Oltárhoz vezető tánc

Ez tényleg a legismertebb, majdnem 100 milliós a nézettsége. A vendégek egy része az oltárhoz vonulás előtt nyom le egy elég komoly és kedves koreográfiát. Mondjuk azt érdemes tudni, hogy az ötletet az egyik sorozatból (The Office) vették, ahol nagyjából ugyanígy megtaláljuk ezt a jelenetet.

Michael Jackson kétszemélyre

Ezek a friss házasok először csak könnyedén lötyögnek a vendégsereg előtt, majd mindenki örömére egy előre betanult tánccal lepik meg a többieket. Látszik rajtuk és a közönségükön is, hogy mennyire élvezik.

Csoportos Thriller

Egy újabb Michael Jackson, itt azonban már egy egész csoport készült előre a Thriller jól ismert koreográfiájával. Nem csak élőben volt sikerük; a videót már több mint 13 millióan megnézték.

Mint akik nem tudnak semmiről

Egy laza keringővel kezdenek a hagyományoknak megfelelően, de aztán a zenében éles váltás jön. Úgy tesz az ifjú pár, mintha maguk is meg lennének lepődve, de aztán belekezdenek a jól begyakorolt mozdulatokba, hogy felpörgessék a hangulatot.

A mix

A maguk 8 millió fölötti nézettségével ez a pár is azt választotta, hogy meglepik a vendégeiket egy tánccal. Sőt, nem is eggyel, hanem többel is, mivel a zenék folyamatosan váltják egymást és ők egyre jobban élvezik dolgot, miközben magabiztosan hozzák a figurákat.

Te is hasonló táncokra vágysz? Netán szükséged van Tánctanárra is? További információkért látogass el a www.glsound.com weboldalra.

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr5112662457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása