Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

8 lépés az esküvői álomfogadáshoz

2018. február 12. - Glamorous

Nagyon nehéz ráakadni arra a helyre, ami tökéletes lesz számodra és a vendégek számára is az esküvőn. Nyilván rengeteg mindent kell figyelembe venni, hogy olyan legyen a fogadás amilyennek megálmodtuk, viszont van pár alapszabály, amik mentén haladva kisebb a kockázata annak, hogy mellényúlunk. Összeszedtünk 8 dolgot, amik figyelembe vételével könnyebben szűkíthetjük a kört, illetve amikre nagyon érdemes koncentrálni, hogy megfelelő helyet találjunk.

pexels-photo-759493.jpeg

1. Elhelyezkedés
8_lepes_az_eskuvoi_alomfogadashoz_kep_1.jpg

Először is el kell döntenünk, hogy az otthonunkhoz közel, vagy esetleg egy távolabbi esküvőben gondolkozunk. Be kell lőni mit szeretnénk és ez alapján nekiindulni a keresésnek.

2. Budget

Ha nem is forintra pontosan, de nagyjából vessünk számot, hogy mi a keret. Ez az a pont, ami talán a leginkább segít szűkíteni a kört.

3. Időpont
8_lepes_az_eskuvoi_alomfogadashoz_kep_2.jpg

Először is válasszuk ki az évszakot, majd azon belül pár dátumot ami biztosan megfelelne. Itt már alapból azt is tudni fogjuk, hogy szóba jöhet e külső helyszín, vagy belső térben gondolkodjunk.

4. Személyes találkozás

Fontos, hogy milyen benyomást kelt a hely élőben. A fényképek és a honlap nem fogja visszaadni, ezért mindenképpen nézzük meg a helyet minél előbb.

5. A csapat
8_lepes_az_eskuvoi_alomfogadashoz_kep_3.jpg

Meg kell ismerni a csapatot, akik aznap nekünk fognak dolgozni. Nagyon fontos, hogy olyan emberek legyenek, akikkel könnyen szót értesz és érzed, hogy a segítségedre lesznek.

6. Ajánlók

Bízz a megérzéseidben, de legyél körültekintő. Nyugodtan olvass a helyről ajánlásokat, kommenteket vagy kérdezd meg az ismerőseidet, hogy ők jártak e már ott és hogy tetszett nekik.

7. Kérdezz!
8_lepes_az_eskuvoi_alomfogadashoz_kep_4.jpg

Ne félj kérdezni, hiszen fontos, hogy mindent megtudj. Bármilyen aprónak és egyértelműnek tűnő felvetést érdemes megkérdezni, már csak azért is, mert később őrlődni fogsz magadban, amiért nem tudod biztosan a választ.

8. Szerződés

A legegyszerűbb módja annak, hogy biztosra menjetek, ha mindent írása adtok. Vegyetek sorra minden opciót és az alapján szerződjetek, ez nagy megnyugvást fog adni.

 

További cikkekért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr8113626782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása