Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

5 Fontos szempont az esküvőszervezésnél

2017. augusztus 28. - Glamorous

Az esküvő megszervezéséhez sok mindent figyelembe kell venni. Bár ez a nap elvileg csak az ifjú párról szól, azért nekünk is jobb a hangulatunk, ha a vendégek is jól érzik magunkat, arról nem is beszélve, hogy mennyire megkönnyíthetjük a saját életünket, ha okosan állunk neki a szervezésnek. Összeszedtünk öt dolgot, vagy hívhatjuk tippnek is, amivel magunknak és másoknak is szívességet teszünk az esküvő előkészítésének szakaszában.

 

  1. Programterv

Bár az ember azért megy esküvőre, hogy kicsit elengedje magát és ünnepeljen, de nagyon fontos, hogy pontos programtervünk legyen. Hiába jó dolog a kötetlenség és valószínűleg úgyis előfordul itt-ott egy kis csúszás, de ha nem készülünk előre az csak fejetlenséghez vezet, ami a szervezetlenség hatását kelti.

9terv.jpg

  1. B-terv

Mindig kell legyen a zsebben egy B-terv. Ha szerencsénk van, akkor pont nem fog leégni az esküvő napján az aktuális étterem, de az időjárás könnyen közbeszólhat. Nem ez lenne az első alkalom a történelemben, hogy kedvenc időjósaink előrejelzése nem válik valóra, így mindig jó, ha egy kinti program esetében gondolkozunk fedett alternatíván is.

  1. E-mail

Ha nem a hagyományos postai vagy személyes úton juttatjuk el a vendégeknek a meghívót, akkor jöhet az e-mail. Ha már ennyire ránk köszönt a modern kor, akkor éljünk vele! Ami azonban jól jöhet, ha erre a célra létrehozunk egy külön e-mail címet, ahol könnyedén és gyorsabban átláthatjuk a visszajelzéseket. Itt a vendégek külön kéréseit is könnyebb nyomon követni, illetve számon tartani az esetleges plusz 1 főket.

  1. A vendégek stílusa

Mivel az esküvő a vendégekről is épp annyira szól, mint a friss házasokról, így érdemes olyan zenében és ételekben gondolkodni, amik a többséget kielégítik. Természetesen lehetetlen mindenki ízlésének megfelelni, de érdemes megnézni például a zenészek kiválasztásánál, hogy mi az a zenei stílus, ami a legtöbb embernek megfelelő.

9nasznep.jpg

  1. Esküvőszervező

A nagy nap így is elég sok stresszfaktorral bír, úgyhogy érdemes megbízni valakit, aki már a kezdetektől fogva igyekszik csökkenteni ezt a terhet számunkra. Az esküvőszervező azért is jó ötlet, mert a tapasztalata miatt rutinosabban tud kapcsolatot teremteni a különféle szolgáltatókkal és talán olyan opciókat is kínálhat, ami eszünkbe sem jutott volna. Arra is érdemes figyelni, hogy mindezzel ne fussunk ki az időből és ha saját esküvőszervezőnk van, akkor neki is hagyjunk arra időt, hogy felvegye a kapcsolatot a ceremóniához szükséges személyekkel.

Következő cikkünkben 10 rejtett esküvői költségre hívjuk fel a figyelmet!

 Még több érdekességért és hasznos tippért, keresd Facebook oldalunkat!


A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr4012689743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása