Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

10 lehetőség a csillámra egy esküvőn

2018. január 01. - Glamorous

Összeszedtük 10 kifinomult módját annak, hogy hogyan csempészhetünk egy kis glamorous csillogást az esküvő napjába. Lehet, hogy kislányosnak tűnik, de a csillámot nagyon sokan szeretik és különféle kiegészítőkön nagyon jól mutat. Az a titka, hogy nem szabad vele túlzásba esni, ráadásul sok DIY akciót is rejt magában. Itt van pár tipp, ahol bátran alkalmazhatod.

1. Virágszirom

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_1.jpg

Az egész menyasszonyi csokrot lefújatni csillámosra túlzásnak tűnhet, de az asztaldíszeken található virágok szirmainak egy kis csillogást adni kifejezetten elegáns. Az is jó ötlet, ha annak a csokornak a virágaira szórunk egy kicsit, amelyiket a dobásnál használunk.

2. Ültetőkártya

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_2.jpg

Nem csupán az ültetőkártyákat, de akár a meghívót, vagy a menükártyát is megmárthatjuk egy kis csillogásban.

3. Kiegészítők

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_3.jpg

Tulajdonképpen bármelyik asztaldíszt vagy kiegészítőt megcsillogtathatjuk kicsit. A gyertyák is sokkal szebben égnek egy ilyen tartóban. A lényeg az, hogy nem szabad túlzásba esni.

4. Desszert

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_4.jpg

A süteményeknek is lehet csillogós a dekorációja. Ezt azonban jobb, ha nem mi magunk készítjük el, hanem megkérjük a cukrászokat, hogy ezzel díszítsenek pár aprósüteményt; ők biztosan tudják hol lehet beszerezni.

5. Ajándék

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_5.jpg

Ha a vendégeknek szánunk valami kis ajándékot, akkor a csomagolásnál bátran használjunk csillámot, sokat fog rajta dobni.

6. Fotózás

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_6.jpg

Még a rózsaszirmoknál is jobban fog mutatni az esküvői képeken, ha a fotózás pillanatában csillogó konfettit vagy glittert szórunk a levegőbe.

7. Koszorúslány ruha

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_7.jpg

Hagyjuk, hogy a koszorúslányok is csillogjanak a nagy napon. Elsőre túlzásnak tűnhet, de ha többen, egyformán csillogós ruhába öltöznek, az csak elegánsan hat és még ki is emeli a menyasszonyi ruhát a közös képeken.

8. Körmök

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_8.jpg

A körmünket mikor máskor festetnénk csillámosra ha nem az esküvő napján. Hétköznapokra talán kicsit indokolatlan, de a nagy napon úgyis ragyogni akarunk. Persze nem kell az egészet, az is elég ha csak olyan lesz, mintha egy kis csillámot szórtak volna rá.

9. Terítő

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_9.jpg

Nem kell minden asztalra csillogó terítőt rakni, de mondjuk a főasztalra, vagy akár amin a torta van, nagyon sokat tud dobni az összképen.

10. Cipő

10_lehetoseg_a_csillamra_egy_eskuvon_kep_10.jpg

Ha tényleg mániád a csillogás, akkor nyugodtan válassz egy Hamupipőkét is megszégyenítő darabot a cipődnek.

 

Ti milyen csillogós aprósággal dobnátok fel az esküvőt?
Várjuk ötleteiteket!:)

www.eskuvorendezveny.blog.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr7113523815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása