Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

7 kreatív módja az esküvői fények függesztésének

2017. december 11. - Glamorous

Nagyon romantikus hangulatot lehet kölcsönözni az esküvői helyszínnek a fényfüggesztéssel, ami most reneszánszát éli. Megengedhető luxus ez, ami egy nagyon glamorous stílust tud adni. Nem csak a külső helyszíneket tudják nagyon feldobni, de a belső tereket is. Természetesen ezzel is túlzásba lehet esni és fontos, hogy előre kigondoljuk a stílust. Összeszedtünk 7 opciót, amikben érdemes lehet gondolkozni.

1. Fond körbe

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_1.jpg

Ha olyan teremben vagytok, ahol a belső építészet úgy alakította ki a teret, hogy több olyan oszlop vagy gerenda is van, ami amúgy elsőre csak zavarónak tűnik, nyugodtan tekertesd be azokat égősorokkal. Garantáltan vonzza majd a tekintetet.

2. Kinti fogadáson az asztalok fölött

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_2.jpg

Ezzel tulajdonképpen olyan, mintha egy mesebeli plafont varázsolnánk a vendégek fölé, ami extrán jól fog jönni, miután lement a nap, arról nem is beszélve, hogy milyen varázslatos légkört képes kölcsönözni.

3. Háttérnek

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_3.jpg

Ezek a fények függőlegesen függesztve is csodásak tudnak lenni és ha elé állunk, állati menőn fognak mutatni a képeken. Olyan lesz, mintha valami elvarázsolt háttér előtt lennénk.

4. Mint egy sátor

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_4.jpg

Ez már egy kicsit bonyolultabb munkafolyamat, ugyanis az a lényege, hogy itt az égősorok ne csak ki legyenek feszítve, hanem adunk neki egy ívet is. A fő asztal fölött, hogy az még figyelemfelkeltőbb legyen, nyugodtan hajtogathatjuk kupolás/sátras formájúra.

5. Gömbök

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_5.jpg

Ebben az esetben sem kifeszítve lesznek az égők, hanem például egy gömbbé tekerve állnak, mint egy óriási csillár sok apró kis fényponttal.

6. Mixeld más típusú világítással

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_6.jpg

Ha kinti fogadás van, akkor érdemes minél több fajta fényforrást is alkalmazni. Lehet, hogy az égősorok önmagukban nem lesznek elegek, ezért érdemes mást is bevetni; akár nagyobb fényeket, vagy gyertyás megoldásokat.

7. A táncparkett fölött

7_kreativ_modja_az_eskuvoi_fenyek_fuggesztesenek_kep_7.jpg

Nem muszáj az egész szobát keresztbe-kasul megtölteni égősorokkal. Elég, ha egy fókuszpontot választunk és csak afölött használjuk. A legjobb ebben az esetben az, ha a táncparkettet borítjuk be vele.

További ötleteket szívesen várjuk kommentbe!

Még több cikkért látogass el Facebook oldalunkra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr3213408459

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása