Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

10 bulis ötlet fesztivál-esküvőhöz

2017. augusztus 10. - Glamorous

Sok pár találkozik életében először egy jó buliban vagy akár egy fesztiválon a másikkal. Vannak, akik akkora     rock ’n roll arcok, hogy a lagzijukat is ennek szellemében tervezték meg. Szabadban lenni amúgy is sokkal autentikusabb és ha a társaság is elég bevállalós és laza, akkor garantáltan ez a típusú esküvő lesz az, amit soha nem felejtenek el. Összeválogattunk 10 tippet olyan esküvőkről, ahol igazi fesztiválhangulatban hangzott el a boldogító igen.

fesztival_eskuvo.jpg



1. Meghívó

A meghívókat nyugodtan lehet olyanra tervezni, mint a koncertjegyeket, csak a kedvenc zenekar helyett az ifjú pár neve szerepel rajta.


10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_1.jpg

2. Útbaigazító táblák

Ha egy nagy szabadtéri területen zajlik a menyegző, akkor érdemes olyan táblákat készíteni, amik megmutatják, hogy mit merre találnak.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_2.jpg

3. Kényelmes viselet

Mivel valószínűleg kevés helyen olyan a talaj, ahol békésen lehet a kötelező magassarkúban vonulni, így nem árt, ha lapos talpút választunk a ruhához. Ez is borzasztóan elegáns és aranyos tud lenni.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_3.jpg

4. Fesztivál kaja

Természetesen jobb ülve elfogyasztani az ételt, de abszolút a fesztiválokat juttatja eszünkbe, amikor lakókocsiból kínált street-food kajákat kínálnak.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_4.jpg

5. A torta

Ilyen díszletben a torta is lehet sokkal hippisebb, biztos hogy nem fog kilógni a sorból.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_5.jpg

6. Karszalag

Mi emlékeztethetné jobban az embert egy fesztiválra, mint a karszalag.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_6.jpg

7. Szalmabála

A szalmabála abszolút szabadtéri kellék. Ezzel máshol biztosan nem találkoznak a vendégek és ha szépen lefedjük, amiatt sem kell aggódni, hogy kényelmetlen lenne rajta ücsörögni.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_7.jpg

8. Sátrazás

Ez lehet, hogy nem lesz mindenki kedvenc ötlete, de a fiatalabb barátaink, akik nagyon bírják a bulit biztos,hogy benne lesznek egy kis sátrazásban, amivel akár több naposra is lehet húzni az esküvő-fesztivált.


10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_8.jpg

9. A zene

Itt aztán nincs helye DJ-nek. Egy igazi autentikus fesztivál-zenekarral járunk a legjobban.

10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_9.jpg

10. Dekoráció

Csak a képzelet szabhat határt annak, hogy hogyan díszítsük fel a terepet. A fák közé kifeszített lampionok, égősorok garantáltan mesebeli hangulatot fognak teremteni.

                                        10_bulis_otlet_fesztival-eskuvohoz_kep_10.jpg

További tippekért,hasznos információkért látogass el az Esküvő és rendezvény Facebook oldalra vagy a www.glsound.com-ra!

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvorendezveny.blog.hu/api/trackback/id/tr3312678481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása