Minden, amit az esküvőkről tudni érdemes

Esküvő & Rendezvény

Esküvő & Rendezvény

Mire figyelj oda az esküvőszervezésnél?

2018. augusztus 10. - Glamorous

                                    Már megtörtént a leánykérés és kezdődhet az esküvőszervezés.
                             Ez egy nagyon izgalmas időszak, de hogyan is érdemes hozzákezdeni?

Tovább

3 érv a plusz egy főre és 3 érv ellene egy esküvőn

Az esküvői vendéglista tervezésénél figyelnünk kell a +1 főkre is. Nyilván nem akarunk senkit megbántani azzal, hogy nem számolunk a társával, de a költségek miatt igenis van ahol határt kell szabni a létszámnak. Összeszedtük, hogy kik azok a vendégek, akiknél ajánlatos meghagyni a +1 fő lehetőségét és kik azok, akiknél lelkiismeretfurdalás nélkül elvághatjuk ezt a mutatványt.

Tovább

5+5 tipp a valami régire és a valami újra egy esküvőn

Az egyik legismertebb és legkedveltebb babona, hogy az esküvőn kell legyen valami új, valami régi, valami kék és valami kölcsönkért, ha szerencsés frigyet szeretnénk. Ezt az apró játékszabályt még azok is be szokták tartani, akik nem igazán hisznek az ilyesmiben. Összeszedtünk pár tippet a régi és az új dolgokra, amik nem feltétlenül a leghagyományosabbak.

Tovább

10 tipp, amivel bevonhatod anyukádat az esküvődbe

Az egyik fontos személy az esküvődön, a párodon kívül, kétségkívül az édesanyád lesz, aki őszintén fog osztozni az örömödben a nagy napon. Természetesen jó a barátnőket bevonni a szervezésbe, de ne feledkezzünk meg az anyukákról sem, hiszen nekik nagy valószínűséggel van már tapasztalatuk a dologban. Nem is csak arra kell itt gondolni, hogy segítse a munkálatokat, hanem éreztesd vele pár dolgokkal, hogy mennyire boldog vagy, hogy ő is jelen lehet az esküvőd napján. Összeszedtünk 10 módszert, amivel őt is bevonhatod az eseményekbe.

Tovább

10 tipp az igazán jó hangulatú esküvőhöz

Az alábbi felsorolás semmilyen titkot nem fog tartalmazni, hiszen mindről hallottunk már, de könnyű róluk megfeledkezni. Miután a hivatalos házasságkötés megtörtént, utána jön csak a vidámabb része a napnak. A vendégek is nyilván ezt várják a legjobban, hiszen ekkor lehet inni, enni és mulatni. Összeszedtünk 10 ötletet, amiből könnyen lehet inspirálódni, ha egy valóban emlékezetes hangulatú esküvőre vágyunk, ahol mindenki jól érzi magát.

Tovább

8 lépés az esküvői álomfogadáshoz

Nagyon nehéz ráakadni arra a helyre, ami tökéletes lesz számodra és a vendégek számára is az esküvőn. Nyilván rengeteg mindent kell figyelembe venni, hogy olyan legyen a fogadás amilyennek megálmodtuk, viszont van pár alapszabály, amik mentén haladva kisebb a kockázata annak, hogy mellényúlunk. Összeszedtünk 8 dolgot, amik figyelembe vételével könnyebben szűkíthetjük a kört, illetve amikre nagyon érdemes koncentrálni, hogy megfelelő helyet találjunk.

pexels-photo-759493.jpeg

Tovább

5 etikett szabály a vendégeknek az esküvőről

Bár minden esküvő máshogy zajlik, van pár állandó szabály. Ezek olyan alapdolgok, minthogy nem az utolsó pillanatban esünk be a ceremóniára, illetve visszajelzünk a meghívóra. Megválaszolunk 5 olyan dolgot, amire nem árthat biztosan tudni a választ, ha jó vendégek akarunk lenni.

article-2349061-1a861acd000005dc-983_634x383.jpg

Tovább

5 esküvői bár-design, hogy lenyűgözd a vendégeket

Nem kérdés, hogy az esküvő legnépszerűbb pontja a bár. Ez az a hely, ahol a legtöbb vendég összegyűlik idővel, így érdemes emlékezetessé varázsolni. Ezt nem csak az italokkal érhetjük el, hanem ha már önmagában a szemnek is kívánatos látvánnyá tesszük. Összeszedtünk 5 tippet, amivel garantált a siker.

Tovább
süti beállítások módosítása